KLINIKKA-AUTO

LIIKKUVA KLINIKKAMME MAHDOLLISTAA HOIDON KAIKKIALLA!


Klinikka-automme kiertää ympäri Suomea. Auton reitin ja aikataulun näet näiltä sivuilta.

Toimintamme laajenee ja uusi ainutlaatuinen liikkuva klinikkamme on pian tien päällä, kiertämässä myös Suomessa! Huippuvarustellussa liikkuvassa klinikassamme on saatavilla kaikki kauneusklinikkamme pientoimenpiteet, sekä leikkauskonsultaatiot. Koska klinikallamme on mukana myös lääkäri tai sairaanhoitaja, on botox-hoidot saatavilla nyt ympäri Suomen.

KLINIKKA-AUTOSSAMME ON SAATAVILLA KLINIKKAMME KESKEISIMMÄT PALVELUT

Leikkauskonsultaatiot

Kun olet harkinnut kauneuskirurgista operaatiota, ovat asiantuntijamme sinua varten. The Look Clinicin valikoimissa on kaikki plastiikkakirurgiset operaatiot. Ennen leikkausta suoritettava ensitapaaminen, konsultaatiomme, on aina ilmainen. Konsultaatiossa kartoitetaan tilanteesi ja käydään läpi mitä plastiikkakirurginen operaatio pitää sisällään, mitä riskejä leikkaukseen liittyy ja mikä on mahdollista - mikä taas ei. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot, eli fillerit ovat yksi yleisimpiä pientoimenpiteitämme. Täyteainehoidoilla pystytään korjaamaan mm. kasvojen tasapainoa ja häivyttämään juonteita. Yleisiä täyteaineiden käyttökohteita ovat huulet, poskipäät ja tietyt kasvojen alueen juonteet. Täyteainehoidon tulokset eivät ole lopullisia vaan täyteaineena käytetty, luonnostaankin kudoksissa esiintyvä hyaluronihappo, häviää ajan myötä normaalin metabolian kautta. Hyaluronihappotäyteaineet eivät ole eläinperäisiä ja ovat yleisesti erittäin hyvin siedettyjä ja turvallisia käyttää.

Mesolangat

Mesolangat mahdollistavat ns. veitsettömän kasvojenkohotuksen. Valtaosa mesolankahoidoistamme tehdään juuri kasvojen ja kaulan alueelle mutta mesolankoja voidaan käyttää myös muualle vartaloon. Mesolangat viedään ihon alle injektiomenetelmällä ja tulokset ovat nähtävissä heti. Mesolangoilla tehtävän kohotuksen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta. Mesolangat hajoavat ihossa hiljalleen ja lankojen kollageeni metaboloituu normaalissa aineenvaihdunnassa.

Kasvojen ja vartalon laitehoidot

Klinikka-auto tullaan varustelemaan korkeatasoisilla ja nykyaikaisilla laitehoitomahdollisuuksilla. Klinikka-autossa saatavien kasvojen ja vartalon alueen laitehoitovalikoimamme päivittyy heti laitevalmistajan toimitettua ja asennettua klinikka-autokäyttöön soveltuvat laitteistot.

Ravinto- ja liikuntaneuvonta

Tärkein osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tervettä ulkoasua on oikeanlainen ravinto ja riittävä liikunta. Oletko tullut ajatelleeksi, että monesti kasvojen ihon oireilukin voi olla lähtöisin vääränlaisista ruokailutottumuksista? The Look Clinicin asiantuntijat auttavat sinua kartoittamaan sinulle parhaiten sopivan ravinto-ohjelman ja yhdistää sen sinulle sopiviin liikuntaohjelmiin.

PRP-Plasmahoidot

PRP-plasmahoitoa, eli niin sanottua vampyyrihoitoa käytetään sen suotuisten vaikutusten vuoksi muunmuassa ortopedisissä ja reumatologisissa hoidoissa nivelpintojen hoitoon mutta esteettisissä hoidoissa PRP-hoitoa käytetään ihon hoitotoimenpiteisiin. PRP-hoito hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. PRP-hoidossa potilaan ihoon injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa, joka on erotettu potilaan omasta verestä. PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy.

Mesoterapia

Mesoterapia perustuu vaikuttavien tehoaineseerumien imeytykseen iholla. Mesoterapiaerumeita voidaan imeyttää myös mikroneulauksen yhteydessä. Tiettyjä mesoterapiatuotteita voidaan myös injektoida ihoon toivotun ja tehokkaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi. The Look Clinicin klinikka-autossa on saatavilla laaja valikoima mesoterapiahoitoja - muunmuassa vitamiinicocktail-tehoseerumeita, anti aging - seerumeita ja lipolyysiseerumeita.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihoon tehdään mikroneulausrullalla pieniä kanavia ihoon imeytettäville tehoaineille. Mikroneulausrullia on saatavilla eri pituisilla neularullilla eri tehoaineille ja eri käyttötarkoituksiin. Mikroneulausrullat ovat aina henkilökohtaisia. Mikroneulauksella saat pehmeämmän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat perustuvat useimmiten vaikutukseltaan salisyylihapon tai hedelmähapon vaikuttaviin ainesosiin. Kemiallinen kuorinta on ollut käytössä ihotaudeissa ja esteettisessä lääketieteessä jo kymmeniä vuosia. Hoidot ovat turvallisia ja tulokset erittäin hyviä. Ihon kuorintoja voi luokitella muutamaan ryhmiin; kevyt kuorinta, keskisyvä- ja syväkuorinta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan häivyttää ihon pintarypyt ryppyjä, juonteita ja ihon valovaurioita. Kuorinnasta on myös apua ihon värimuutoksiin, pigmenttihäiriöihin, aknen, vesirokon ja muiden arpien häivytykseen sekä tatuointien poistoon.

KLINIKKA-AUTON REITTI JA AIKATAULU


The Look Clinicin klinikka-auto kulkee ennalta ilmoitetulla, kulloinkin voimassa olevalla runkoreitillä. Reitin aikataulu ja kiinteät pysähdyspaikat ilmoitetaan tällä sivulle, sekä Facebookissa. Aikataulut on tehty joustaviksi ja pienet poikkeamat reitille ovat pyynnöstä mahdollisia.


VOIT SOITTAA MEILLE 050 4444019


Siirry auton Facebook-sivulle
KLINIKKA-AUTO ON TALVITAUOLLA!
Palvelemme asiakkaitamme hteistyökumppaneiden kiinteissä toimipisteissä, sekä henkilökohtaisina konsultaatiotapaamisina ajanvarauksella sopimuksen mukaan.
Palvelunumeromme 050 4444 019 vastaa kysymyksiin ja ajanvarauksiin!


TARKISTA MAHDOLLISET POIKKEUKSET KLINIKKA-AUTON FACEBOOKISTA
 

TYKKÄÄ MEISTÄ JA KUULE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA MILLOIN KLINIKKA-AUTO SAAPUU LÄHISTÖLLE


Seuraamalla facebookiamme, varmistat, että pysyt kuulolla klinikka-auton erikoistarjouksista ja reittipäivityksistä!

 
 
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto jakoi julkaisun.5 päivää sitten
Harkitsetko pientä- tai vähän isompaa muutosta kasvoillesi tai vartalollesi?

Ota rohkeasti askel kohti unelmiasi ja anna meidän auttaa siinä, lähes 30 vuoden kokemuksella 💙

Muistathan, että konsultaatiokäynti vastaanotollamme on aina maksuton.

Varaukset ja tiedustelut:
📩 info@thelookclinic.fi 📩 nina@thelookclinic.fi
📞 0504444019

#plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia #kasvot #facelift #täyteaineet #botox #rinnat #rintojensuurennus #rasvaimu #reidet #pakarat #brazilianbuttlift #thelookclinic #unelmavuosi
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto3 viikkoa sitten
Tänään konsultaatiokiertueemme saapuu Varkauteen.🚗
Huomenna Jyväskylä.🚗
Muistathan hyödyntää huikeat kiertue-edut🚗

Varaukset: 0504444019
nina@thelookclinic.ee

#konsultaatiokiertue #maksutonkonsultaatio #kiertue #varkaus #jyväskylä #plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto3 viikkoa sitten
Näyttääkö ilmeesi väsyneeltä tai surulliselta?

Hyvä uutinen: siihen löytyy apu!

nina@thelookclinic.ee
0504444019

#plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia #kasvot #kasvojenkohotus #yläluomet #silmäluomet #alaluomet #silmäpussit #leuka #nenä #posket
#kauneusleikkaus #kauneusklinikka
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto3 viikkoa sitten
Muistathan tulevan viikon konsultaatiokiertueen.
Kiertueella voit hyödyntää huikean -20% edun kaikista toimenpiteistä.

nina@thelookclinic.ee
0504444019

#helsinki #lahti #tampere #seinäjoki #jyväskylä #oulu #kemi #rovaniemi #kajaani #kuopio #varkaus #mikkeli #porvoo
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto1 kuukausi sitten
Klinikka- kiertue tulossa helmikuun alussa lähes koko Suomen halki🚑

Tiedustelut:
nina@thelookclinic.ee
0504444019

#klinikkaauto #konsultaatiokiertue #plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia #huipputarjouksia #thelook #kauneusklinikka #karhupuistonplastiikkakirurgia
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto jakoi julkaisun.1 kuukausi sitten
Kaljuuntumisongelmien ja hiusrajan vetäytymisen pysyvä apu on hiustensiirto. Toteutamme siirtoja myös kulmakarvoihin ja partaan.
Hiustensiirrot toteutetaan pääosin hiusklinikallamme Turkissa.

Hinta sisältää:
• ennakkokonsultaation Suomessa
• kirurgin toteuttaman suunnitelman yhdessä potilaan kanssa ennen prosessin aloittamista
• tarvittavat laboratoriokokeet
• PRP-hoidon toimenpiteen yhteydessä
• edestakaisen matkan klinikallemme, sekä kuljetukset kohteessa lentokentän, hotellin ja klinikan välillä
• kaksi yötä korkeatasoisessa 5 tähden yhteistyöhotellissamme aamiaisineen
• jälkihoidon ja tarkastukset
• tiimissä ainakin yksi suomenkielinen henkilö, joka mukana yleensä jo Suomesta

Lisätiedot:
email: info@thelookclinic.fi
puh: 0504444019 tai 0500 735 000

#hiukset #hiussiirto #kaljuuntuminen #hiusistutus #fue #turkki #viro #thelook #kauneusklinikka #karhupuistonplastiikkakirurgia