Klinikat


Viro

Suosituin ja päätoimisin plastiikkakirurginen sairaalamme sijaitsee reilun 80 kilometrin päässä Helsingistä, Suomenlahden vastarannalla Viron pääkaupungissa, Tallinnassa. Eteläinen naapurimme onkin käynyt monelle suomalaismatkailijalle tutuksi vuosien saatossa ja edullinen hintataso mahdollistaa myös meille The Look Clinicille mahdollisuuden tarjota kauneuskirurgiaa asiakkaillemme lompakkoystävällisempään hintaan. Suunnitellessasi leikkausmatkaa Tallinnaan, tai muihin toimipisteisiimme ulkomailla, on hyvä muistaa, että edullinen hinta ei korrelloi kotimaahan verrattuna heikompaan laatuun, vaan edullisempi hintataso verrattuna Suomeen syntyy paitsi kustannustehokkaista ratkaisuista, myös edulisemmista kiinteistä- ja henkilöstökuluista. Laadusta ja turvallisuudesta tinkmättä.

Kun saavut hoidettavaksi Tallinnaan, haluamme tarjota sinulle kirurgisen huippuammattitaidon lisäksi myös hienostuneen ympäristön, jossa on viihtyisää olla.

Yksityissairaalan tilat otettiin käyttöön keväällä 2004. Sinulla on käytössäsi moderni yksityishuone, jossa on vuode myös mukaan saattajaksi lähteneelle seuralaiselle. Sairaalamme huoneissa on oma suihku, wc sekä televisio. Apua tarvitessasi voit hälyttää hoitajan paikalle soittokellolla.

Toimenpiteestä ja toipumisestasi riippuen, oleskelu sairaalassa kestää yleensä yhden yön, jonka jälkeen autonkuljettajamme kuljettaa sinut ja mahdollisen seuralaisesi Tallinnan satamaan, josta matkasi jatkuu lautalla Suomeen, kotiin toipumaan.

Kreikka

Tällä hetkellä operoimme Kreikassa Larissassa, pääkaupunki Ateenan luoteispuolella. Larissa on Thessalian maakunnan pääkaupunki ja väkimäärä kaupungissa on vajaa 145'000 asukasta. Kreikan viidenneksi suurinpana kaupunkina Larissa on varsin vilkas keskittymä ja kansallisen liikenteen somukohta, yhdistäen pääkaupunki Ateenaa, sekä Thessalonikia.

Koko Larissan suuralue ympäristökuntineen on väkimäärältään neljännesmiljoonan. Vastattain remontoitu klinikkamme sijaitsee Larissan ydinkeskustassa, Kiprou-kadulla, Larissan keskusaukion välittömässä läheisyydessä, kivenheiton päässä Platesia Tahidromeionilta (Πλατεία Ταχυδρομείου), joka on koko Larissa olohuone monine ulkoilmakonsertteineen ja viihtyisine kahviloineen. Muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä sairaalalta sijaitsee myös vanhan Larissan rauniot ja Α' Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, Larissan historiallisen amfiteatterin linnoitukset.

Ylellinen klinikkamme Larissassa on yksityinen, yleiskirurginen klinikka. Sisustukseltaan klinikalla on panostettu kliinisiin ja ylellisiin kivimateriaaleihin, kuten vieraamme voivat huomata jo saapuessaan marmorilla verhottuun vastaanottomme eteishalliin. Kirurgisessa sairaalassa toimii silmäkirurgian osasto, laparoskopinen ja ortopedinen kirurgia, sekä plastiikkakirurgia. Operoimme Larissassa korkeasti koulutettujen plastiikkakirurgien kanssa. Pääkirurgimme Vasileios Tsiongas suorittaa pääasiallisesti kaikki potilaidemme leikkaukset, yhdessä leikkaustiiminsä kanssa. Klinikallamme on kaksi erinomaisesti varusteltua leikkaussalia.

Bangkok

Alkuvuonna 2019 The Look Clinic aloitti yhteistyön thaimaalaisen yhteistyökumppanin, tohtori Chettawutn Plastic Surgery Centerin kanssa. Kirurginen vastaanottomme sijaitsee Thaimaan pääkaupunki Bangkokissa osoitteessa 1529, 4 On Nut 31 Alley, Khwaeng Suan Luang, Khet Suan Luang, Krung Thep Maha Nakhon 10250, Thaimaa.

Me The Look Clinicillä olemme etsineet soveltuvaa ja erittäin vaativat osaamis- ja laatukriteerit täyttävää, turvallista yhteistyökumppania aasiasta. Yksi sairaala erottui laatukartoituksessamme muiden yläpuolelle ja ensimmäiset The Look Clinicin asiakkaat operoitiin Thaimaassa tammikuussa 2019.

Nyt teillä jokaisella The Look Clinicille leikkaukseen tulevalla potilaalla on mahdollisuus valita leikkaussairaalaksenne Thaimaan Chettawut Plastic Surgery Center, ja yhdistää toipuminen leppoisaan lomailuun lämpimässä ympäristössä.

Thaimaa on pitkään tunnettu Aasiassa vaativista plastiikkakirurgisista leikkausista, joihin kuuluvat myös sukupuolenkorjausleikkaukset, sekä prosessiin liittyvät täydelliset kasvojen muutosleikkaukset. The Look Clinic yhdessä Chettawut Plastic Surgery Centerin kanssa toteuttaa näiden leikkausten lisäksi Thaimaan plastiikkakirurgisessa sairaalassaan myös perinteisempiä plastiikkakirurgisia operaatioita, kuten rintaimplantaatioita, rasvaimuja, sekä kasvojen alueen operaatioita.

Majoitus Thaimaassa tapahtuu sairaalapäiviä lukuunottamatta luksusluokan yhteistyöhotellissamme, kaikin mukavuuksin