Klinikat

Tallinn

Suosituin ja päätoimisin plastiikkakirurginen sairaalamme sijaitsee reilun 80 kilometrin päässä Helsingistä, Suomenlahden vastarannalla Viron pääkaupungissa, Tallinnassa. Eteläinen naapurimme onkin käynyt monelle suomalaismatkailijalle tutuksi vuosien saatossa ja edullinen hintataso mahdollistaa myös meille The Look Clinicille mahdollisuuden tarjota kauneuskirurgiaa asiakkaillemme lompakkoystävällisempään hintaan. Suunnitellessasi leikkausmatkaa Tallinnaan, tai muihin toimipisteisiimme ulkomailla, on hyvä muistaa, että edullinen hinta ei korrelloi kotimaahan verrattuna heikompaan laatuun, vaan edullisempi hintataso verrattuna Suomeen syntyy paitsi kustannustehokkaista ratkaisuista, myös edulisemmista kiinteistä- ja henkilöstökuluista. Laadusta ja turvallisuudesta tinkmättä.

Kun saavut hoidettavaksi Tallinnaan, haluamme tarjota sinulle kirurgisen huippuammattitaidon lisäksi myös hienostuneen ympäristön, jossa on viihtyisää olla.

Yksityissairaalan tilat otettiin käyttöön keväällä 2004. Sinulla on käytössäsi moderni yksityishuone, jossa on vuode myös mukaan saattajaksi lähteneelle seuralaiselle. Sairaalamme huoneissa on oma suihku, wc sekä televisio. Apua tarvitessasi voit hälyttää hoitajan paikalle soittokellolla.

Toimenpiteestä ja toipumisestasi riippuen, oleskelu sairaalassa kestää yleensä yhden yön, jonka jälkeen autonkuljettajamme kuljettaa sinut ja mahdollisen seuralaisesi Tallinnan satamaan, josta matkasi jatkuu lautalla Suomeen, kotiin toipumaan.

Kreikka

Asklipeion Larissa

Asklipeion klinikka sijaitsee Larissan keskustassa ja on remontoitu vuonna 2008. Se on yleiskirurginen klinikka, jossa toimii silmäkirurgian osasto, laparoskopinen ja ortopedinen kirurgia sekä plastiikkakirurgia. Klinikallamme on kaksi erinomaisesti varusteltua leikkaussalia.

Genesis klinikka Thessaloniki

Genesis on kirurgian ja naistentautienklinikka sekä synnytysklinikka. Se sijaitsee Pilean puolella Thessalonikissa, 18.000 neliön alueella. Klinikalla on 116 sänkyä ja 3 leikkaussalia käytettävissä pelkästään plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Klinikalla on ISO standardi 9001:2008 TUV AUSTRIA HELLAS ja klinikkamme saa kohta TEMOS-todistuksen.

Bangkok

Chettawut Plastic Surgery Center

Alkuvuonna 2019 The Look Clinic aloitti yhteistyön thaimaalaisen yhteistyökumppanin, tohtori Chettawutn Plastic Surgery Centerin kanssa. Kirurginen vastaanottomme sijaitsee Thaimaan pääkaupunki Bangkokissa osoitteessa 1529, 4 On Nut 31 Alley, Khwaeng Suan Luang, Khet Suan Luang, Krung Thep Maha Nakhon 10250, Thaimaa.

Me The Look Clinicillä olemme etsineet soveltuvaa ja erittäin vaativat osaamis- ja laatukriteerit täyttävää, turvallista yhteistyökumppania aasiasta. Yksi sairaala erottui laatukartoituksessamme muiden yläpuolelle ja ensimmäiset The Look Clinicin asiakkaat operoitiin Thaimaassa tammikuussa 2019.

Nyt teillä jokaisella The Look Clinicille leikkaukseen tulevalla potilaalla on mahdollisuus valita leikkaussairaalaksenne Thaimaan Chettawut Plastic Surgery Center, ja yhdistää toipuminen leppoisaan lomailuun lämpimässä ympäristössä.

Thaimaa on pitkään tunnettu Aasiassa vaativista plastiikkakirurgisista leikkausista, joihin kuuluvat myös sukupuolenkorjausleikkaukset, sekä prosessiin liittyvät täydelliset kasvojen muutosleikkaukset. The Look Clinic yhdessä Chettawut Plastic Surgery Centerin kanssa toteuttaa näiden leikkausten lisäksi Thaimaan plastiikkakirurgisessa sairaalassaan myös perinteisempiä plastiikkakirurgisia operaatioita, kuten rintaimplantaatioita, rasvaimuja, sekä kasvojen alueen operaatioita.

Majoitus Thaimaassa tapahtuu sairaalapäiviä lukuunottamatta luksusluokan yhteistyöhotellissamme, kaikin mukavuuksin