KLINIKKA-AUTO

LIIKKUVA KLINIKKAMME MAHDOLLISTAA HOIDON KAIKKIALLA!


Klinikka-automme kiertää ympäri Suomea. Auton reitin ja aikataulun näet näiltä sivuilta.

Klinikka Auto on the road!!

9-10.10.2020

Seinäjoki

Härmä

Pietarsaari

Kokkola

Kalajoki

Oulu


Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!! / The Look Clinic Milla 0407443479 Milla@thelookclinic.fi

Toimintamme laajenee ja uusi ainutlaatuinen liikkuva klinikkamme on pian tien päällä, kiertämässä myös Suomessa! Huippuvarustellussa liikkuvassa klinikassamme on saatavilla kaikki kauneusklinikkamme pientoimenpiteet, sekä leikkauskonsultaatiot. Koska klinikallamme on mukana myös lääkäri tai sairaanhoitaja, on botox-hoidot saatavilla nyt ympäri Suomen.

KLINIKKA-AUTOSSAMME ON SAATAVILLA KLINIKKAMME KESKEISIMMÄT PALVELUT

Leikkauskonsultaatiot

Kun olet harkinnut kauneuskirurgista operaatiota, ovat asiantuntijamme sinua varten. The Look Clinicin valikoimissa on kaikki plastiikkakirurgiset operaatiot. Ennen leikkausta suoritettava ensitapaaminen, konsultaatiomme, on aina ilmainen. Konsultaatiossa kartoitetaan tilanteesi ja käydään läpi mitä plastiikkakirurginen operaatio pitää sisällään, mitä riskejä leikkaukseen liittyy ja mikä on mahdollista - mikä taas ei. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot, eli fillerit ovat yksi yleisimpiä pientoimenpiteitämme. Täyteainehoidoilla pystytään korjaamaan mm. kasvojen tasapainoa ja häivyttämään juonteita. Yleisiä täyteaineiden käyttökohteita ovat huulet, poskipäät ja tietyt kasvojen alueen juonteet. Täyteainehoidon tulokset eivät ole lopullisia vaan täyteaineena käytetty, luonnostaankin kudoksissa esiintyvä hyaluronihappo, häviää ajan myötä normaalin metabolian kautta. Hyaluronihappotäyteaineet eivät ole eläinperäisiä ja ovat yleisesti erittäin hyvin siedettyjä ja turvallisia käyttää.

Mesolangat

Mesolangat mahdollistavat ns. veitsettömän kasvojenkohotuksen. Valtaosa mesolankahoidoistamme tehdään juuri kasvojen ja kaulan alueelle mutta mesolankoja voidaan käyttää myös muualle vartaloon. Mesolangat viedään ihon alle injektiomenetelmällä ja tulokset ovat nähtävissä heti. Mesolangoilla tehtävän kohotuksen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta. Mesolangat hajoavat ihossa hiljalleen ja lankojen kollageeni metaboloituu normaalissa aineenvaihdunnassa.

Kasvojen ja vartalon laitehoidot

Klinikka-auto tullaan varustelemaan korkeatasoisilla ja nykyaikaisilla laitehoitomahdollisuuksilla. Klinikka-autossa saatavien kasvojen ja vartalon alueen laitehoitovalikoimamme päivittyy heti laitevalmistajan toimitettua ja asennettua klinikka-autokäyttöön soveltuvat laitteistot.

Ravinto- ja liikuntaneuvonta

Tärkein osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tervettä ulkoasua on oikeanlainen ravinto ja riittävä liikunta. Oletko tullut ajatelleeksi, että monesti kasvojen ihon oireilukin voi olla lähtöisin vääränlaisista ruokailutottumuksista? The Look Clinicin asiantuntijat auttavat sinua kartoittamaan sinulle parhaiten sopivan ravinto-ohjelman ja yhdistää sen sinulle sopiviin liikuntaohjelmiin.

PRP-Plasmahoidot

PRP-plasmahoitoa, eli niin sanottua vampyyrihoitoa käytetään sen suotuisten vaikutusten vuoksi muunmuassa ortopedisissä ja reumatologisissa hoidoissa nivelpintojen hoitoon mutta esteettisissä hoidoissa PRP-hoitoa käytetään ihon hoitotoimenpiteisiin. PRP-hoito hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. PRP-hoidossa potilaan ihoon injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa, joka on erotettu potilaan omasta verestä. PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy.

Mesoterapia

Mesoterapia perustuu vaikuttavien tehoaineseerumien imeytykseen iholla. Mesoterapiaerumeita voidaan imeyttää myös mikroneulauksen yhteydessä. Tiettyjä mesoterapiatuotteita voidaan myös injektoida ihoon toivotun ja tehokkaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi. The Look Clinicin klinikka-autossa on saatavilla laaja valikoima mesoterapiahoitoja - muunmuassa vitamiinicocktail-tehoseerumeita, anti aging - seerumeita ja lipolyysiseerumeita.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihoon tehdään mikroneulausrullalla pieniä kanavia ihoon imeytettäville tehoaineille. Mikroneulausrullia on saatavilla eri pituisilla neularullilla eri tehoaineille ja eri käyttötarkoituksiin. Mikroneulausrullat ovat aina henkilökohtaisia. Mikroneulauksella saat pehmeämmän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat perustuvat useimmiten vaikutukseltaan salisyylihapon tai hedelmähapon vaikuttaviin ainesosiin. Kemiallinen kuorinta on ollut käytössä ihotaudeissa ja esteettisessä lääketieteessä jo kymmeniä vuosia. Hoidot ovat turvallisia ja tulokset erittäin hyviä. Ihon kuorintoja voi luokitella muutamaan ryhmiin; kevyt kuorinta, keskisyvä- ja syväkuorinta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan häivyttää ihon pintarypyt ryppyjä, juonteita ja ihon valovaurioita. Kuorinnasta on myös apua ihon värimuutoksiin, pigmenttihäiriöihin, aknen, vesirokon ja muiden arpien häivytykseen sekä tatuointien poistoon.

KLINIKKA-AUTON REITTI JA AIKATAULU


The Look Clinicin klinikka-auto kulkee ennalta ilmoitetulla, kulloinkin voimassa olevalla runkoreitillä. Reitin aikataulu ja kiinteät pysähdyspaikat ilmoitetaan tällä sivulle, sekä Facebookissa. Aikataulut on tehty joustaviksi ja pienet poikkeamat reitille ovat pyynnöstä mahdollisia.


VOIT SOITTAA MEILLE 050 4444019


Siirry auton Facebook-sivulle
KLINIKKA-AUTO KULKEE YMPÄRI SUOMEA!
Klinikka-auto kiertää koko kesän ympäri Suomea. Tarkista reitti ja aikataulu klinikka-auton facebook-sivuilta!
Palvelunumeromme 050 4444 019 vastaa kysymyksiin ja ajanvarauksiin!

SEURAAVA KIERROKSEMME ON 22.7 - 24.7 REITILLÄ

HELSINKI-HÄMEENLINNA-TAMPERE-JYVÄSKYLÄ-VARKAUS-KUOPIO-JOENSUU-SAVONLINNA-MIKKELI-LAHTI 

TYKKÄÄ MEISTÄ JA KUULE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA MILLOIN KLINIKKA-AUTO SAAPUU LÄHISTÖLLE


Seuraamalla facebookiamme, varmistat, että pysyt kuulolla klinikka-auton erikoistarjouksista ja reittipäivityksistä!

 
 

Klinikka-Auto

Kauneudenhoito kotiovellesi
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto10 tuntia sitten
Pömpöttääkö?

Vielä kahden päivän ajan pömpöstä eroon alk.1900€!!
Bongaa klinikka auton reitiltä paikkakuntasi ja sovi ilmainen konsultaatio!

info@thelookclinic.fi
Milla@thelookclinic.fi
0407443479

#vatsa #vatsanmuotoilu #pömppövatsa #rasvaimu #plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto1 päivä sitten
✨Huomenna täytetään vuoden viimeinen peruutuspaikka plastiikkakirurgian toimenpiteeseen ja sen kunniaksi viimeisen paikan varanneelle 500€ alennus toimenpiteestä!! ✨

Onko sinun paikkakuntasi reitin varrella?
Sovi konsultaatio ja tee vuodesta 2020 unelmiesi vuosi ✨

Info@thelookclinic.fi
Milla@thelookclinic.fi
0407443479

#ilmainenkonsultaatio #huulet #intiimikirurgia #kemiallinenkuorinta #russianlips #mesolangat #rasvaimu #hius-siirteet #vatsa #täyteainehoidot #rasvansiirto #rinnat #rintojensuurennus #rintojenkohotus #rintojenpienennys
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto2 päivää sitten
Koulutusmalliksi?

Vielä muutama vapaa paikka 29-30.10 Helsinkiin!

-poskien muotoilu/lift
-russian/prestige lips
-full face contouring

Tiedustelut:
0504444019
info@thelookclinic.fi

#mallihaku #helsinki #huulet #kasvot
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto2 päivää sitten
Vielä ehdit hyödyntämään lokakuun tarjouksen ✨

LOKAKUUSSA kaikki kirurgisen toimenpidevarauksen tekevät asiakkaat saavat lisäksi 300€ arvoisen lahjakortin The Look Clinicin palveluihin. ✨

Klinikkamme palvelee sinua kaikissa kehoasi koskevissa asioissa. Meiltä saat tukea myös laihdutukseen ja yleiseen hyvinvointiin.✨

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon!

Tiedustelut ja varaukset:
0504444019
info@thelook.fi
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto2 päivää sitten
KETKÄ KAVERIT SINÄ KERÄISIT KASAAN?

Yksi kaveriporukka saa tänä vuonna The Lookin ämpärin TÄYNNÄ KOSMETIIKKAA 💋💋

#huulet
#russianlips
#mesolangat
#huultenmuotoilu
#mesoterapia
#rintojensuurennus
#rintojenkohotus
#rintojenpienennys
#ilmainenkonsultaatio
#portfoliomalli
#kemiallinenkuorinta
#lips
#filler
#thelookclinic
#täyteainehoidot
#mesoterapia

Varaa auto 💋

Milla@thelookclinic.fi
0407443479
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto3 päivää sitten
HAEMME KOULUTUSMALLEJA HELSINKIIN 29-30.10!!

Muista hyödyntää myös Lokakuun muut tarjoukset!!! 💋💋

#koulutusmalli
#helsinki
#lips
#filler
#thelookclinic
#ilmainenkonsultaatio
#huulet
#kasvot
#filler
#täyteainehoidot