KLINIKKA-AUTO

LIIKKUVA KLINIKKAMME MAHDOLLISTAA HOIDON KAIKKIALLA!


Klinikka-automme kiertää ympäri Suomea. Auton reitin ja aikataulun näet näiltä sivuilta.

Toimintamme laajenee ja uusi ainutlaatuinen liikkuva klinikkamme on pian tien päällä, kiertämässä myös Suomessa! Huippuvarustellussa liikkuvassa klinikassamme on saatavilla kaikki kauneusklinikkamme pientoimenpiteet, sekä leikkauskonsultaatiot. Koska klinikallamme on mukana myös lääkäri tai sairaanhoitaja, on botox-hoidot saatavilla nyt ympäri Suomen.

KLINIKKA-AUTOSSAMME ON SAATAVILLA KLINIKKAMME KESKEISIMMÄT PALVELUT

Leikkauskonsultaatiot

Kun olet harkinnut kauneuskirurgista operaatiota, ovat asiantuntijamme sinua varten. The Look Clinicin valikoimissa on kaikki plastiikkakirurgiset operaatiot. Ennen leikkausta suoritettava ensitapaaminen, konsultaatiomme, on aina ilmainen. Konsultaatiossa kartoitetaan tilanteesi ja käydään läpi mitä plastiikkakirurginen operaatio pitää sisällään, mitä riskejä leikkaukseen liittyy ja mikä on mahdollista - mikä taas ei. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot, eli fillerit ovat yksi yleisimpiä pientoimenpiteitämme. Täyteainehoidoilla pystytään korjaamaan mm. kasvojen tasapainoa ja häivyttämään juonteita. Yleisiä täyteaineiden käyttökohteita ovat huulet, poskipäät ja tietyt kasvojen alueen juonteet. Täyteainehoidon tulokset eivät ole lopullisia vaan täyteaineena käytetty, luonnostaankin kudoksissa esiintyvä hyaluronihappo, häviää ajan myötä normaalin metabolian kautta. Hyaluronihappotäyteaineet eivät ole eläinperäisiä ja ovat yleisesti erittäin hyvin siedettyjä ja turvallisia käyttää.

Mesolangat

Mesolangat mahdollistavat ns. veitsettömän kasvojenkohotuksen. Valtaosa mesolankahoidoistamme tehdään juuri kasvojen ja kaulan alueelle mutta mesolankoja voidaan käyttää myös muualle vartaloon. Mesolangat viedään ihon alle injektiomenetelmällä ja tulokset ovat nähtävissä heti. Mesolangoilla tehtävän kohotuksen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta. Mesolangat hajoavat ihossa hiljalleen ja lankojen kollageeni metaboloituu normaalissa aineenvaihdunnassa.

Kasvojen ja vartalon laitehoidot

Klinikka-auto tullaan varustelemaan korkeatasoisilla ja nykyaikaisilla laitehoitomahdollisuuksilla. Klinikka-autossa saatavien kasvojen ja vartalon alueen laitehoitovalikoimamme päivittyy heti laitevalmistajan toimitettua ja asennettua klinikka-autokäyttöön soveltuvat laitteistot.

Ravinto- ja liikuntaneuvonta

Tärkein osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tervettä ulkoasua on oikeanlainen ravinto ja riittävä liikunta. Oletko tullut ajatelleeksi, että monesti kasvojen ihon oireilukin voi olla lähtöisin vääränlaisista ruokailutottumuksista? The Look Clinicin asiantuntijat auttavat sinua kartoittamaan sinulle parhaiten sopivan ravinto-ohjelman ja yhdistää sen sinulle sopiviin liikuntaohjelmiin.

PRP-Plasmahoidot

PRP-plasmahoitoa, eli niin sanottua vampyyrihoitoa käytetään sen suotuisten vaikutusten vuoksi muunmuassa ortopedisissä ja reumatologisissa hoidoissa nivelpintojen hoitoon mutta esteettisissä hoidoissa PRP-hoitoa käytetään ihon hoitotoimenpiteisiin. PRP-hoito hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. PRP-hoidossa potilaan ihoon injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa, joka on erotettu potilaan omasta verestä. PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy.

Mesoterapia

Mesoterapia perustuu vaikuttavien tehoaineseerumien imeytykseen iholla. Mesoterapiaerumeita voidaan imeyttää myös mikroneulauksen yhteydessä. Tiettyjä mesoterapiatuotteita voidaan myös injektoida ihoon toivotun ja tehokkaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi. The Look Clinicin klinikka-autossa on saatavilla laaja valikoima mesoterapiahoitoja - muunmuassa vitamiinicocktail-tehoseerumeita, anti aging - seerumeita ja lipolyysiseerumeita.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihoon tehdään mikroneulausrullalla pieniä kanavia ihoon imeytettäville tehoaineille. Mikroneulausrullia on saatavilla eri pituisilla neularullilla eri tehoaineille ja eri käyttötarkoituksiin. Mikroneulausrullat ovat aina henkilökohtaisia. Mikroneulauksella saat pehmeämmän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat perustuvat useimmiten vaikutukseltaan salisyylihapon tai hedelmähapon vaikuttaviin ainesosiin. Kemiallinen kuorinta on ollut käytössä ihotaudeissa ja esteettisessä lääketieteessä jo kymmeniä vuosia. Hoidot ovat turvallisia ja tulokset erittäin hyviä. Ihon kuorintoja voi luokitella muutamaan ryhmiin; kevyt kuorinta, keskisyvä- ja syväkuorinta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan häivyttää ihon pintarypyt ryppyjä, juonteita ja ihon valovaurioita. Kuorinnasta on myös apua ihon värimuutoksiin, pigmenttihäiriöihin, aknen, vesirokon ja muiden arpien häivytykseen sekä tatuointien poistoon.

KLINIKKA-AUTON REITTI JA AIKATAULU


The Look Clinicin klinikka-auto kulkee ennalta ilmoitetulla, kulloinkin voimassa olevalla runkoreitillä. Reitin aikataulu ja kiinteät pysähdyspaikat ilmoitetaan tällä sivulle, sekä Facebookissa. Aikataulut on tehty joustaviksi ja pienet poikkeamat reitille ovat pyynnöstä mahdollisia.


VOIT SOITTAA MEILLE 050 4444019


Siirry auton Facebook-sivulle
KLINIKKA-AUTO KULKEE YMPÄRI SUOMEA!
Klinikka-auto kiertää koko kesän ympäri Suomea. Tarkista reitti ja aikataulu klinikka-auton facebook-sivuilta!
Palvelunumeromme 050 4444 019 vastaa kysymyksiin ja ajanvarauksiin!

SEURAAVA KIERROKSEMME ON 22.7 - 24.7 REITILLÄ

HELSINKI-HÄMEENLINNA-TAMPERE-JYVÄSKYLÄ-VARKAUS-KUOPIO-JOENSUU-SAVONLINNA-MIKKELI-LAHTI 

TYKKÄÄ MEISTÄ JA KUULE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA MILLOIN KLINIKKA-AUTO SAAPUU LÄHISTÖLLE


Seuraamalla facebookiamme, varmistat, että pysyt kuulolla klinikka-auton erikoistarjouksista ja reittipäivityksistä!

 
 
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto16 tuntia sitten
Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisesta toimenpiteestä?

Varaa henkilökohtainen aikasi maksuttomaan konsultaatioon.
info@thelookclinic.fi
0504444019

#plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia #maksutonkonsultaatio
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto6 päivää sitten
Klinikka-Auton kesäkiertue jatkuu... 🚑🚨

Elokuun ensimmäisenä viikkona Klinikka-Auto liikenteessä Satakunnassa ja Varsinais Suomessa!
mm. Salo, Turku, Rauma, Pori..

Matka jatkuu Etelä-Pohjanmaalle, Seinäjoelle ja lähikuntiin.. 😍

Tulemme sinne missä Sinä olet! ✨

Hyödynnä huikeat lomalta- paluutarjoukset!
Kaikki hoidot ja pientoimenpiteet -20% ✨

Varaukset ja tiedustelut:
050 4444 019
info@thelookclinic.fi
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto7 päivää sitten
Edessä paluu arkeen?

Elokuun ensimmäisellä viikolla huikeita lomaltapaluutarjouksia🏄‍♀️

Mm.
Keskivartalon muotoilu+ Brazilian Buttlift
alk 2800€!🏄‍♀️

Varaukset ja tiedustelut
info@thelookclinic.fi
0504444019

#vartalonmuotoilu #vatsa #kyljet #selkä #lantio #pakarat #bbl #reidet #rasvansiirto #rasvaimu #plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto1 viikko sitten
Veltto vatsa?
Löystyneet vatsanpeitteet?

Ratkaisu ongelmaan löytyy vatsanpeitteiden korjausleikkauksesta.

#vatsanpeitteidenkorjausleikkaus #abdominoplastia #vatsa #plastiikkakirurgia #kauneuskirurgia
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto2 viikkoa sitten
Kaipaako vartalosi pientä kohennusta kesän jälkeen?

Vartalon muotoilu rasvaimun ja rasvansiirron avulla ovat tämän hetken suosituimpia toimenpiteitä klinikallamme.

info@thelookclinic.fi
0504444019

#rasvaimu #rasvansiirto #rasvanpoisto #vartalonmuotoilu #vatsa #reidet #pakarat
Klinikka-Auto
Klinikka-Auto2 viikkoa sitten
Nöyrin KIITOS 🙏🏻 ystävälliselle ja avuliaalle taksinkuljettajalle #kangaslamminauto ja Ari Laitinen suuresta avusta tänään Klinikka-Auton kanssa Kuopiossa ☺️🙏🏻

Tekeville sattuu ja tapahtuu 😅 mutta pää-asia että matka jälleen jatkuu.. 🚑

#liikkuvaklinikka #thelookclinic #kesäkiertue #kuopio #kauneuskirurgia #kauneushoidot
Klinikka-Auto