Lahti

VARAA AIKA TOIMENPITEESEEN TAI MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON 040 737 1202


THE LOOK CLINIC LAHTI PALVELEE

TYKKÄÄ MEISTÄ JA TULE OSAKSI THE LOOK CLINIC LAHDEN PERHETTÄ


Seuraamalla facebookiamme, varmistat, että kuulet Lahden liikkeemme tarjouksista, eduista ja tapahtumista ensimmäisten joukossa!

The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti3 viikkoa sitten
Kesän juhlakausi kolkuttelee jo ovella ja sen avaa tietenkin valmistujaiset. Kuinka monet valmistujaiset, ihanat kesähäät, syntymäpäivät tai muut kesäjuhlat sinulla on tiedossa?
Me haluamme, että voit olla niin arjessa, kuin juhlissa itsevarmana ja näyttää huolitellulta. Vielä ehdit viimeistelemään lookkisi klinikkamme pientoimenpiteillä.
Pientoimenpiteet, joita ovat mm. täyteainehoidot, botox, mesolangat, mikroneulaus ja muut pintainvasiiviset hoitotoimenpiteet ehtivät tasaantua vielä loistavasti parhaimpaan lopputulokseensa ennen kesäkauden juhlia. Nyt jos koska on oikea hetki varata aika joko konsultaatioon tai suoraan aika pientoimenpiteeseen!

#filleri #botox #looklahti #lahti #kesähäät #juhlat #täydellineniho #juonteidentäyttö #hyaluronihappo #mesolangat #mikroneulaus #kasvohoito #kauneuskirurgia #kauneusklinikka #vastaanotto #nainen #huultentäyttö #poskipäät #juonteet #nasolabiaali #tarjous #kauneushoitola
The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti jakoi julkaisun.3 viikkoa sitten
Kyllä, kyllä, kyllä - mörkö, mörkö, mörkö!!! Varaa aika konsultaatioon. Lahdessa palvelemme osoitteessa Karjalankatu 25
15150 Lahti
Tel. 0407371202
The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti3 viikkoa sitten
Hei!
Tiesithän, että me The Look Clinicillä hoidamme myös hampaita. Erityisesti esteettisen hammashoidon palvelut ovat kauttamme suosittuja. Esteettinen hammashoito itsessään tarkoittaa hammaslaminaatteja tai hammasimplanttia menetetyn hampaan tilalle, mutta myös paljon muuta täydellisen hymyn ja oikean purennan aikaansaamiseksi.
Hammashoito toteutetaan yhteistyökumppanimme Dental Kaartisen vastaanotolla Tallinnassa. Kysy lisää!
The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti4 viikkoa sitten
Kasvojen alueen plastiikkakirurgiaa toteutetaan niin esteettisitä kuin lääketieteellisistä syistä. Tutuimpia lääketieteellisiä syitä ovat mm. näkökenttää häiritsevät silmäluomet.

The Look Clinicillä toteutamme kaikkia plastiikkkirurgisia leikkauksia sairaloissamme Tallinnassa, Thessalonikissa ja Bangkokissa. Ennakkokonsultaatioon voit saapua vaikka meille The Look Clinic Lahteen!

Kuvaesimerkkinä alla näet kaulan ja kasvojen alueelle sairaalassamme suoritetun kiristyksen. Kiristys paitsi nuorentaa ilmettä, mutta ylimääräisen ihon poistaminen vähentää myös poimuuntuneesta ihosta johtuvien tulehdusten riskiä ja määrää.

Myös sinä olet tervetullut vastaanotollemme. Löydät Lahden vastaanottomme osoitteesta Karjalankatu 25. Varaathan ajan etukäteen puh. 040 7371202
The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti1 kuukausi sitten
Tiesithän, että meiltä löytyy apu myös silloin, kun tarve on intiimialueiden plastiikkakirurgialle. Kynnys lähteä keskustelemaan asiasta on monille luonnollisesti suuri, mutta meille myös intiimialueiden leikkaukset ovat arkipäivää.
Voit tutustua myös intiimialueiden leikkausvalikoimaan, kuten naisten vaginoplastiaan tai miesten penisoperaatioihin kotisivuillamme osoitteessa www.thelookclinic.fi/palvelut tai varata ajan konsultillemme The Look Clinic Lahteen.
The Look Clinic Lahti
The Look Clinic Lahti jakoi julkaisun.1 kuukausi sitten
WAUUUU!!! MEILLE LAHTEEN OSUI YKSI VOITTO!!!!!