Media

19.8.2018

Ravinto ja liikunta

Miksi jotkut taistelevat painonsa ja kuntonsa kanssa jatkuvasti? Miksi toiset saavat aikaan pysyvän, selkeän muutoksen, joka innostaa heitä itseään ja myös muita ihmisiä? Näiden välinen ero on itse asiassa yksinkertainen. Paremmat tulokset saavutetaan suunnitellusti kokonaisvaltaisella ohjelmalla, johon sisältyvät paino- ja aerobinen harjoittelu sekä oikeaoppinen ravinto ja ravintovalmisteiden käyttö. Suunnittelu nopeuttaa tulosten aikaansaamista ja mahdollistaa hyvässä kunnossa pysymisen — ei ainoastaan lyhytnäköisesti vaan koko elämän ajan.
19.9.2018

Pitkä kokemus, onnistuneet tulokset

Kokeneet plastiikkakirurgit palvelevat juuri sinua Vaativan plastiikkakirurgian lisäksi palveluumme kuuluvat myös kevyemmät esteettiset hoidot. Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta. Käytössäsi ovat plastiikkakirurgian huippuosaajat sekä lämminhenkinen osaava henkilökunta.
19.9.2018

Kauneushoidot Suomessa

ientoimenpiteissä panostamme myös yksilöllisyyteen. Nykyään erilaiset täyteaineet, ihon-elvytys ja nuorennushoitoaineiden kehitys on edistynyt huomattavasti. Tämä mahdollistaa tehokkaammat sekä yksilöllisemmät hoidot eri ihotyypeille. The Look- salongeissamme räätälöimme jokaisen asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaiset hoidot. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, oman toimenpidekaupunkisi toimipisteestä.