The Look Clinic - Kauneuskirurginen klinikka

tietoa meistä

Plastiikkakirurgiaa ja esteettisiä hoitoja

The Look Clinic on Suomen vanhimpia plastiikkakirurgisen alan toimijoita yksityisellä sektorilla. Olemme toteuttaneet tuhansien asiakkaidemme unelmia miellyttävämmästä vartalosta ja nuorekkaamasta ilmeestä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Toimintamme alkuaikoina, 1990-luvun alkupuoliskolla, olimme ensimmäinen suomalainen klinikka, joka järjestelmällisesti tarjosi plastiikkakirurgisia palveluitaan kustannustehokkaammasta etelänaapuristamme, Virosta.

Nyt, toisella vuosituhannella toimintamme on laajentunut paitsi ympäri Suomea, myös ympäri maailmaa. Plastiikkakirurgiset klinikkamme toimivat edelleen Viron pääkaupungissa, Tallinnassa, mutta toimintamme laajetessa, olemme avanneet uudet klinikat myös Latviaan, Turkkiin,Kreikkaan ja Thaimaan Bangkokiin. Palveluvalikoimamme kattaa edelleen päätoimintamme, eli plastiikkakirurgiset palvelut, mutta myös paljon muita kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita. Jokaisessa The Look Clinicin toimipisteessä on saatavilla plastiikkakirurgian konsultaatiovastaanotot, sekä laaja valikoima pintainvasiivisia hoitoja, naamioita, täyteainehoitoja ja paljon muuta!

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri sinua. Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä, kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet. Suunnittelemme yksityiskohdat sekä mahdolliset jatkotoimenpiteet ja aikataulutuksen jo ennen toimenpidettä. Kanssamme tunnet olosi niin turvalliseksi, että kaikki huolesi jäävät vastaanottoaulaan. Poistut mukanasi entistä vahvempi itsetunto, ja voit aloittaa laadukkaamman ja tyytyväisemmän elämän. Useat asiakkaistamme kokevat hoitosuhteen jälkeen syntyneensä uudelleen.

30 vuoden kokemus esteettisistä toimenpiteistä

Esteettiseen- ja plastiikkakirurgiaan erikoistuneet klinikat

The Look Clinic toimii Suomessa, Virossa, Latviassa, Kreikassa, Turkissa ja Thaimaassa. Suomessa tarjoamme plastiikkakirurgian kosultaatiot ja esikäynnit sekä esteettiset pientoimenpiteet. Palvelut on saatavilla Helsingin toimipisteessämme, kiertävässä klinikka-autossamme ja sopimuksen mukaan konsulttimme tulee vaikka kotiisi!

plastiikkakirurgiset sairaalat

The Look Clinic maailmalla

Viro

Suosituin ja päätoimisin plastiikkakirurginen sairaalamme sijaitsee reilun 80 kilometrin päässä Helsingistä, Suomenlahden vastarannalla Viron pääkaupungissa, Tallinnassa. Eteläinen naapurimme onkin käynyt monelle suomalaismatkailijalle tutuksi vuosien saatossa ja edullinen hintataso mahdollistaa myös meille The Look Clinicille mahdollisuuden tarjota kauneuskirurgiaa asiakkaillemme lompakkoystävällisempään hintaan. Suunnitellessasi leikkausmatkaa Tallinnaan, tai muihin toimipisteisiimme ulkomailla, on hyvä muistaa, että edullinen hinta ei korrelloi kotimaahan verrattuna heikompaan laatuun, vaan edullisempi hintataso verrattuna Suomeen syntyy paitsi kustannustehokkaista ratkaisuista, myös edulisemmista kiinteistä- ja henkilöstökuluista. Laadusta ja turvallisuudesta tinkmättä.

Kun saavut hoidettavaksi Tallinnaan, haluamme tarjota sinulle kirurgisen huippuammattitaidon lisäksi myös hienostuneen ympäristön, jossa on viihtyisää olla.

Yksityissairaalan tilat otettiin käyttöön keväällä 2004. Sinulla on käytössäsi moderni yksityishuone, jossa on vuode myös mukaan saattajaksi lähteneelle seuralaiselle. Sairaalamme huoneissa on oma suihku, wc sekä televisio. Apua tarvitessasi voit hälyttää hoitajan paikalle soittokellolla.

Toimenpiteestä ja toipumisestasi riippuen, oleskelu sairaalassa kestää yleensä yhden yön, jonka jälkeen autonkuljettajamme kuljettaa sinut ja mahdollisen seuralaisesi Tallinnan satamaan, josta matkasi jatkuu lautalla Suomeen, kotiin toipumaan.

Latvia

Me The Look Clinicillä halusimme löytää asiakkaillemme tutun Viron, sekä kaukokohteiden lisäksi nopeasti saavutettavissa olevan klinikan, johon on hyvät lentoyhteydet. Useiden eri vaihtoehtojen joukosta valikoitui korkeatasoinen yhteistyösairaalla Riiassa. Latviassa asiakkaitamme palvelee asiantunteva ammattilaisista koostuva tiimimme.

Lentoyhteydet Riikaan ovat nopeat, vain noin tunnin ja suorat lentoyhteydet ovat niin Tampereelta kuin Helsingistä.

Kaupunkina Riika on Baltian maiden suurin, reilulla 600’000 asukkaallaan Helsingin kokoluokkaa ja Unescon Maailmaperintöluetteloon kuuluva keskiaikainen vanha kaupunki kutsuu viehättivine ravintoloineen kävijöitä viihtymään.

Asiakkaat majoittuvat keskusta-alueen viihtyisässä yhteistyöhotellissamme, johon palaavat myös toimenpiteen jälkeen, kun yön yli kestävä seurantajakso klinikallamme on ohi. Riiassa asiakkaidemme kontaktina on suomenkielinen koordinaattorimme.

Turkki

Tammikuussa 2020 olemme avanneet erityisesti hius- ja karvansiirtoon erikoistuneen klinikkamme Turkkiin. Korkeatasoinen yksityisklinikkamme sijaitsee Turkissa, yli 16.5 miljoonan asukkaan metropolin ytimessä Istanbulissa.

Vastaanottomme ja sairaalamme vastaa varustukseltaan ja osaamiseltaan tasokasta eurooppalaista yksityissairaalaa. Nuorekas tiimimme Turkissa koostuu lääkäreistä, plastiikkakirurgian ammattilaisista sekä korkeasti koulutetusta plastiikkakirurgiaan erikoistuneesta hoitohenkilöstöstä. Kaikki henkilöstömme on toiminut jo aiemmin alalla ja heillä on vahvat näytöt osaamisestaan vuosien ajalta.

Majoitusyhteistyökumppaninamme Istanbulissa toimii ylellisesti varusteltu viiden tähden moderni hotelli aivan ydinkeskustassa, pienen matkan päässä klinikaltamme. Korkeasta hotellista avautuvat näkymät kaupungin ylle. Hotellin lähistöllä on myös runsaasti kahviloita, ravintoloita ja puistoaluetta. Usein hius- ja ihokravansiirtopotilaat pääsevät toipumaan hyvinkin nopeasti hotelliin.

Turkin, Kreikan ja Thaimaan klinikoillamme tiimiin kuuluu myös suomenkielinen tiimin jäsen, joka toimii usein saattohenkilönä jo Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtien ja avustaa potilasta kommunikoinnissa tarpeen vaatiessa.

Kreikka

 

Tällä hetkellä operoimme Kreikassa, pääkaupunki Ateenan luoteispuolella sijaitsevassa Thessalian maakunnassa, sen keskuksessa Larissassa. Väkimäärä kaupungissa on vajaa 145’000 asukasta. Kreikan viidenneksi suurinpana kaupunkina Larissa on varsin vilkas keskittymä ja kansallisen liikenteen somukohta, yhdistäen pääkaupunki Ateenaa, sekä pohjoista Thessalonikia.

Koko Larissan suuralue ympäristökuntineen on väkimäärältään neljännesmiljoonan. Vastattain remontoitu klinikkamme sijaitsee Larissan ydinkeskustassa, Kiprou-kadulla, Larissan keskusaukion välittömässä läheisyydessä, kivenheiton päässä Platesia Tahidromeionilta (Πλατεία Ταχυδρομείου), joka on koko Larissa olohuone monine ulkoilmakonsertteineen ja viihtyisine kahviloineen. Muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä sairaalalta sijaitsee myös vanhan Larissan rauniot ja Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, Larissan historiallisen amfiteatterin linnoitukset.

Ylellinen klinikkamme Larissassa on yksityinen, yleiskirurginen klinikka. Sisustukseltaan klinikalla on panostettu kliinisiin ja ylellisiin kivimateriaaleihin, kuten vieraamme voivat huomata jo saapuessaan marmorilla verhottuun vastaanottomme eteishalliin. Kirurgisessa sairaalassa toimii silmäkirurgian osasto, laparoskopinen ja ortopedinen kirurgia, sekä plastiikkakirurgia. Operoimme Larissassa korkeasti koulutettujen plastiikkakirurgien kanssa. Pääkirurgimme suorittaa kaikki potilaidemme leikkaukset, yhdessä leikkaustiiminsä kanssa. Klinikallamme on kaksi erinomaisesti varusteltua leikkaussalia.

Turkin, Kreikan ja Thaimaan klinikoillamme tiimiin kuuluu myös suomenkielinen tiimin jäsen, joka toimii usein saattohenkilönä jo Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtien ja avustaa potilasta kommunikoinnissa tarpeen vaatiessa.

Thaimaa

Alkuvuonna 2019 The Look Clinic aloitti yhteistyön thaimaalaisen yhteistyökumppanin, tohtori Chettawutn Plastic Surgery Centerin kanssa. Kirurginen vastaanottomme sijaitsee Thaimaan pääkaupunki Bangkokissa osoitteessa 1529, 4 On Nut 31 Alley, Khwaeng Suan Luang, Khet Suan Luang, Krung Thep Maha Nakhon 10250, Thaimaa.

Me The Look Clinicillä olemme etsineet soveltuvaa ja erittäin vaativat osaamis- ja laatukriteerit täyttävää, turvallista yhteistyökumppania Aasiasta. Yksi sairaala erottui laatukartoituksessamme muiden yläpuolelle ja ensimmäiset The Look Clinicin asiakkaat operoitiin Thaimaassa tammikuussa 2019.

Nyt teillä jokaisella The Look Clinicille leikkaukseen tulevalla potilaalla on mahdollisuus valita leikkaussairaalaksenne Thaimaan Chettawut Plastic Surgery Center, ja yhdistää toipuminen leppoisaan lomailuun lämpimässä ympäristössä.

Thaimaa on pitkään tunnettu Aasiassa vaativista plastiikkakirurgisista leikkausista, joihin kuuluvat myös sukupuolenkorjausleikkaukset, sekä prosessiin liittyvät täydelliset kasvojen muutosleikkaukset. The Look Clinic yhdessä Chettawut Plastic Surgery Centerin kanssa toteuttaa näiden leikkausten lisäksi Thaimaan plastiikkakirurgisessa sairaalassaan myös perinteisempiä plastiikkakirurgisia operaatioita, kuten rintaimplantaatioita, rasvaimuja, sekä kasvojen alueen operaatioita.

Majoitus Thaimaassa tapahtuu sairaalapäiviä lukuunottamatta luksusluokan yhteistyöhotellissamme, kaikin mukavuuksin.

Turkin, Kreikan ja Thaimaan klinikoillamme tiimiin kuuluu myös suomenkielinen tiimin jäsen, joka toimii usein saattohenkilönä jo Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtien ja avustaa potilasta kommunikoinnissa tarpeen vaatiessa.

Julkisuuden valokeilassa

The Look Clinic mediassa

The Look Clinic on ollut lähes 30- vuotisen toimintansa aikana esillä useissa eri medioissa. Paitsi oma menestyksellinen ja vastuullinen toimintamme kauneuskirurgian alalla, sekä omistajapohjamme, Tiina Jylhän pitkäaikainen toiminta julkisuudessa – myös useat julkisuudesta tutut henkilöt The Look Clinicin asiakkaina, ovat vuosi toisensa jälkeen nostaneet yrityksemme mediakynnyksen yli.

Olemme koonneet tälle sivulle otteita mediasta toimintamme ajalta. Pääset tutustumaan linkkien kautta niin webin, lehtien, radiokanavien, kuin myös TV-kanavien tekemiin juttuihin ja ohjelmiin The Look Clinicistä.