TERVETULOA TOIMENPITEESEEN!


Kiitos kun valitsit The Lookin!


Tässä Sinulle muutamia tärkeitä seikkoja koskien toimenpidettäsi. Perehdy huolella myös toimenpiteesi esitteeseen sekä potilasohjeisiin jotka saat konsultiltasi.

Toimenpiteesi hinta The Lookilla pitää sisällään kaikki itse toimenpiteeseen liittyvät kulut (yöpyminen klinikalla, lääkärin-, kirugin palkkiot yms.) Puhelinneuvonta, jälkitarkastukset ja muut käynnit vastaanotolla Suomen eri toimipisteissä ovat asiakkaalle maksuttomia.

Konsultaatiossa keskustellaan tulevasta toimenpiteestä ja siihen liittyvistä yksityiskohdista. Konsultaation yhteydessä otetaan valokuvat jotka lähetetään kirurgille, samoin Sinua koskevat tiedot jotka olet laittanut esitietolomakkeeseen. Ennen toimenpidettä tapaat kirugin ja keskustelet vielä hänen kanssaan toimenpiteestäsi. Lopulliset päätökset koskien toimenpidettäsi tekee kiurgi asiakkaan toiveita mukaille.kkaaksi!

Hinta sisällä toimenpidettä ennen otettavia verikokeita, mammografiaa eikä jälkihoitoon mahdollisesti tarvittavia tukiasuja.

Kreikan klinikalla verikokeet ja mammografia kuuluvat toimenpiteen hintaan.

Lähetteet kokeisiin saat klinikkamme vastuulääkäriltä.

Klinikalta saat tarvittavan lääkityksen toimenpiteen ajaksi.

Mahdolliset tarvittavat jälkihoitolääkkeet ovat omakustanteisia mutta lääkäriltämme saa tarvittavat reseptit. Mikäli Sinulla on säännöllinen lääkitys, ilmoita asiasta konsultillesi. Muistathan ottaa omat säännöllisessä käytössä olevat lääkkeet mukaan!

Muista lopettaa kaikki verta ohentava lääkitystä VÄHINTÄÄN kaksi viikkoa ennen toimenpidettä.

Myös alkoholia ja tupakointia on hyvä välttää.

VERIKOKEET JA muut travittavat tutkimukset tulee ottaa enintään 2 viikkoa ennen toimenpidettä. Lähetteet tutkimuksiin saat klinikaltamme.

Saat matkustusinfot koskien toimenpidettä yleensä edellisenä päivänä. Mikäli toimenpiteesi on Tallinnassa, lähtö tapahtuu normaalisti klo 7.30 tai 10.30 Helsingin Länsiterminaalista. Mikäli toimenpiteesi on Kreikassa, saat matkustusinfot viimeistään 2-3 päivää ennen ilmoitettua lähtöä.

Tallinnan ja Kreikan päässä sinua tullaan vastaan ja kyyditään sairaalaan.

Muista olla syömättä ja juomatta VÄHINTÄÄN 6 tuntia ennen toimenpidettä. Syödä voit vielä noin klo 02.00 edellisenä yönä, sen jälkeen ei muuta kuin pieni kulaus vettä aamulla.

Mukaan kannattaa varata mahdollisimman vähän kannettavaa.

Yhdet vaihtovaatteet ja hygienia tarvikkeet riittävät. MUISTA PASSI!

Toimenpiteeseen on mahdollista ottaa saattaja. Saattajapakettien hinnat: 200e Tallinna 500e Kreikka Ilmoitathan mahdollista saattajasta ajoissa!

Mikäli leikkauksesi on EESTISSÄ, kotiutuminen tapahtuu seuraavana päivänä vointisi mukaan. Yleensä lähtö kotimatkalle, alkaa aamupäivällä. Mikäli toimenpiteesi on KREIKASSA, kotimatkalle läjhdetään 2-3päivää toimenpiteen jälkeen. Siihen asti klinikkamme majoitaa sinut eikä siitä koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Muistathan ostaa tukiliivit ennen toimenpidettäsi, ja ottaa ne mukaan toimenpiteeseen. Kotiin on hyvä varata sidetarpeita leikkauksen jälkihoitoa varten. MUISTA HAAVANHOITO JOKAPÄIVÄ toimenpiteesi jälkeen. Haavat huuhdellaan vedellä päivittäin, kuivataan huolellisesti ja laitetaan puhtaat sidetaitokset päälle.

Toimenpiteen jälkeen on hyvä varata aikaa lepoon vähintään 3-5 päivää.

Riippuen toimenpiteestä ja työsi laadusta voit tämän jälkeen palata arkiaskareiden pariin.

Mikäli työskentelet fyysisesti raskaassa työssä, on hyvä varata toipilasaikaa enemmän.

Yleisesti ottaen kaikki raskas ja fyysinen on kielletty yhden kuukauden ajan (1kk) toimenpiteestä.

Keskustele sairaslomasi pituudesta konsulttisi kanssa.

Jälkitarkastus tehdään noin 10 päivää toimenpiteestä lähimmällä The Look vastaanotollasi.

ASIAKASPALVELU PALVELEE ASIAKKAITAMME ARKISIN ma – pe klo 09.00 – 18.00. HÄTÄTAPAUKSISSA puhelinpalvelu myös iltaisin ja viikonloppuisin. 050 444 4019, 0500 735000.

Jos puheluusi ei vastata ensimmäisellä kerralla, laita viesti, jossa kerrot tilanteen ja soitamme sinulle takaisin. Tervetuloa The Lookin asiakkaaksi!.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO