YLEISTÄ LEIKKAUKSEEN SAAPUVALLETervetuloa leikkaukseen The Look Clinicille!


Kun vasta harkitset toimenpidettä klinikallamme tai olet jo tehnyt päätöksen plastiikkakirurgisesta operaatiosta ja päättänyt saapua operaatioon meille, The Look Clinicille, olemme koonneet tähän muutamia yleisiä, mutta tärkeitä seikkoja koskien meillä suoritettavia toimeinpiteitä. Mikäli olet jo käynyt konsultaatiossamme, perehdy huolella myös toimenpiteesi esitteeseen sekä potilasohjeisiin jotka olet saanut konsultiltasi.Konsultaatio

Konsultaatiossa keskustelet koulutetun ja asiantuntevan klinikkamme konsultin kanssa tulevasta toimenpiteestä ja siihen liittyvistä yksityiskohdista. Konsultaation yhteydessä konsulttimme ottaa Sinusta valokuvat, jotka lähetetään kirurgille, samoin kuin Sinua koskevat tiedot, jotka olet kirjannut esitietolomakkeeseen. Ennen toimenpidettä tapaat kirugin operaation suorittavassa sairaalassamme, ja keskustelet vielä hänen kanssaan toimenpiteestäsi. Lopulliset päätökset koskien toimenpidettäsi tekee kiurgi, toiveitasi mukaillen!Hinta

Toimenpiteesi hinta The Look Clinicillä pitää sisällään kaikki itse toimenpiteeseen liittyvät kulut, joita ovat muun muassa yöpyminen klinikalla, lääkärin- ja kirugin palkkiot yms. Puhellinneuvonta, jälkitarkastukset ja muut toimenpiteeseesi liittyvät käynnit vastaanotollamme Suomen eri toimipisteissä ovat asiakkaalle myöskin maksuttomia.

Toimenpidesopimuksen mukaisesti, toimenpiteen varausmaksu suoritetaan hyvissä ajoin ennen leikkausta, yleensä toimenpidesopimuksen teon yhteydessä. Kun varausmaksu on suoritettu, astuu varaus voimaan ja sairaalamme varaa sinulle potilasslotin, eli leikkaussaliajan, tarvittavan operatiivisen henkilökunnan ja heräämö sekä jälkihoitopaikan. Varausmaksua ei palauteta.

Otathan huomioon, että hinta sisällä ennen toimenpidettä otettavia verikokeita, mammografiaa eikä jälkihoitoon mahdollisesti tarvittavia tukiasuja.Ennakkotutkimukset, laboratoriokokeet ja lääkkeet

  • VERIKOKEET ja muut travittavat tutkimukset tulee ottaa enintään 2 viikkoa ennen toimenpidettä

Lähetteet leikkauksiimme liittyviin laboratoriokokeisiin ja muihin tutkimuksiin saat klinikkamme vastuulääkäriltä. Kokeet voidaan ottaa valitsemassasi yksityisen sektorin laboratoriossa. Toimenpiteen aikaisen lääkityksen saat klinikalta. Mahdolliset tarvittavat jälkihoitolääkkeet ovat omakustanteisia mutta lääkäriltämme saa tarvittavat reseptit. Mikäli Sinulla on säännöllinen lääkitys, ilmoita asiasta konsultillesi.

Erityistä huomioitavaa

  • Muistathan ottaa omat säännöllisessä käytössä olevat lääkkeet mukaan
  • Muista lopettaa kaikki verta ohentava lääkitystä VÄHINTÄÄN kaksi viikkoa ennen toimenpidettä
  • Myös alkoholia ja tupakointia on hyvä välttää.


Matkustaminen


Mikäli toimenpiteesi suoritetaan Tallinnassa, saat tarkat matkustusinfot koskien toimenpidettä yleensä edellisenä päivänä. Lähtö tapahtuu normaalisti Tallinkin klo 7.30 tai 10.30 lähdöllä Helsingin Länsiterminaalista, T2.

Mikäli käytät liikkumiseen Helsingissä julkisen liikenteen palveluja, pääset Länsisataman T2 terminaaliin helpoiten mm. Helsingin päärautatieaseman, sekä Kampin Sähkötalon edessä sijaitsevilta raitiovaunupysäkeiltä, raitiovaunulla numero 7. Lipun raitiovaunuun voi ostaa puhelimella, lähettämällä tekstiviestin A1 numeroon 16355. Paluuviestinä saat Helsingin paikallisliikenteeseen oikeuttavan tunnin mittaisen matkalipun (hinta 2.90€ laskutetaan puhelinlaskusi yhteydessä).

Huomioithan, että lautat Tallinnaan lähtevät "jälkimmäisestä" terminaalista T2, raitiovaunu pysähtyy tätä aiemmin myös terminaalilla T1.Mikäli toimenpiteesi on operaation sisältämä kauneusloma Thaimaassa tai Kreikassa, saat tarkat matkustusinfot viimeistään 2-3 päivää ennen ilmoitettua lähtöä lentotietoineen. Julkisista liikenneyhteyksistä lentoasemalle löytyy kattavasti tietoa Finavian sivuilta osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/helsinki-vantaa/pysakointi-kulkuyhteydet/junat-ja-bussit/julkinen-liikenne

Tallinnan, Thaimaan ja Kreikan päässä henkilökuntaamme kuuluva paikallisvastaava tai Suomesta mukaasi lähtenyt henkilökuntaamme kuuluva saattaja opastaa sinut sairaalaan ja on apunasi asioinnissa. Kuljetukset sairaalaan, ja kotiutumisen koitettua, sairaalasta lähtöterminaaliin kuuluvat aina The Look Clinicin palveluun kohdemaassa.Muistettavaa leikkaukseen saapuessa

  • Olethan syömättä ja juomatta VÄHINTÄÄN 6 tuntia ennen toimenpidettä. Tallinnaan leikkaukseen tullessasi syödä voit siis vielä noin klo 02.00 edellisenä yönä, sen jälkeen ei muuta kuin pieni kulaus vettä aamulla
  • Mukaan kannattaa varata mahdollisimman vähän kannettavaa
  • Yhdet vaihtovaatteet ja hygieniatarvikkeet riittävät
  • MUISTA PASSI (myös Tallinnaan) Ajokortti ei käy virallisena matkustusasiakirjana. EU-alueella liikkuessa henkilöllisyyden voi todentaa vain passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortillaToimenpiteeseen on mahdollista ottaa saattaja. Saattajapakettien hinnat: 250e Tallinnaan. Kreikan ja Thaimaan saattajapakettien hinnat muodostuvat valittujen matkustusyhteyksien ja majoitusvaihtoehtojen mukaan.

Mikäli leikkauksesi on Virossa, kotiutuminen tapahtuu seuraavana päivänä vointisi mukaan. Yleensä lähtö kotimatkalle, alkaa aamupäivällä. Mikäli toimenpiteesi on Kreikassa, kotimatkalle läjhdetään noin 3-5 päivän kuluttua toimenpiteen jälkeen. Thaimaasta kotiutuminen on mahdollista viikossa. Huomioithan, että sukupuolenkorjausleikkauksissa, jotka suoritetaan Thaimaassa, pitkä lento on mahdollista vasta noin kuukauden toipumisen jälkeen. Siihen asti klinikkamme majoitaa sinut eikä siitä koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Muistathan ostaa tukiliivit ennen toimenpidettäsi, ja ottaa ne mukaan toimenpiteeseen. Kotiin on hyvä varata sidetarpeita leikkauksen jälkihoitoa varten. MUISTA HAAVANHOITO JOKA PÄIVÄ toimenpiteesi jälkeen. Haavat huuhdellaan vedellä päivittäin, kuivataan huolellisesti ja laitetaan puhtaat sidetaitokset päälle.

Toimenpiteen jälkeen on hyvä varata aikaa lepoon vähintään 3-5 päivää.

Riippuen toimenpiteestä ja työsi laadusta voit tämän jälkeen palata arkiaskareiden pariin.

Mikäli työskentelet fyysisesti raskaassa työssä, on hyvä varata toipilasaikaa enemmän.

Yleisesti ottaen kaikki raskas ja fyysinen on kielletty yhden kuukauden ajan (1kk) toimenpiteestä.

Keskustele sairaslomasi pituudesta konsulttisi kanssa.

Jälkitarkastus tehdään noin 10 päivää toimenpiteestä lähimmällä The Look vastaanotollasi.

ASIAKASPALVELU PALVELEE ASIAKKAITAMME ARKISIN ma – pe klo 09.00 – 18.00. HÄTÄTAPAUKSISSA puhelinpalvelu myös iltaisin ja viikonloppuisin. 050 444 4019, 0500 735000.

Jos puheluusi ei vastata ensimmäisellä kerralla, laita viesti, jossa kerrot tilanteen ja soitamme sinulle takaisin. Tervetuloa The Lookin asiakkaaksi!.

VARAA MAKSUTON KONSULTAATIO

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.